Klanten over Basic-vloeren

Onderstaand vindt u een aantal van onze revieuws van klanten op werkspot.
Basic-vloeren wordt gemiddeld beoordeeld met 9,1  (op 86 beoordelingen) (klik hier voor de beoordelingen op werkspot)

Wij zijn erg tevreden. Des ondanks ons tapijt al 3 jaar oud was is de trap netjes bekleed. Michel was op tijd en werkte snel en netjes. Hij naam zelf de restjes mee om weg te gooien.

12-01-16 | Mevr. Willard, Nijkerk,

Op tijd. Op verzoek haalde Michel vloerbedekking op bij Carpet Right. Hij was zo flexibel om meteen mijn grote spullen even helpen te verhuizen van mijn huis dat 300 meter verderop was. Heeft veel ervaring en ziet zo de bottlenecks en geeft goed advies voor mooi resultaat. Ik ben tevreden.

15-10-14 | Dhr. Post, Amsterdam,

Er werd snel contact opgenomen en er kon nóg sneller langsgekomen worden. Het meedenken werd erg gewaardeerd vanaf deze kant, had het idee dat het goed serieus genomen werd. De (creatieve) oplossing was precies wat nodig was en wij zijn ontzettend blij met het resultaat. Kosten waren ook prima, allesbehalve te veel!

07-03-14 | Mevr. Alblas, Oudewater,

Heerlijk om vaste klant te zijn bij Basic vloeren! Basic vloeren heeft wederom fantastisch werk verricht met het stofferen van onze trap! Michel is een fijne persoonlijkheid die uitstekend inspeelde op onze financiele en smaakgevoelige behoefte! Dankzij Michel hebben we weer warme en zachte bekleding onder onze voetjes! Bedankt Basic vloeren! We zeggen je naam voort!

28-02-15 | Dhr. Reeuwijk,